Mi van a csomagban?

„A gyorsaság, szívélyesség, a hihetetlen jó kommunikáció és nem lehet kihagyni , hogy az áraik nagyon-nagyon “pénztárcabarát” . Profi minden !!!!”
Flóra, Budapest

  Kérek egy csomagot!  Tanszeráruház

Válaszd ki a gyermeked számára megfelelő csomagot!

Minden évfolyam részére három minőségi kategóriában készítünk csomagokat:
Basic csomag – Alap csomag, jó minőség
Ezüst csomag – Kiváló minőségű termékek, széles paletta
Arany csomag – Prémium minőség, minden kéznél legyen, amire csak szükség lehet

„Jó szívvel ajánlom a Nebulót, mert profi tanszercsomagot állítanak össze minőségi tanszerekből, a kiszolgálás gyors, precíz, pontos. Nagy gondot vettek le a vállamról. Köszönöm.
Gyors és teljes körű kiszolgálás, házhoz szállítás.”
Krisztina, Budapest 

Csak kattints a táblázatban a megfelelő csomagra és máris letöltheted a hozzá tartozó listát vagy megnézheted egy rövid videón, hogy mit tartalmaz a tanszercsomag.

Ha egyik előre összeállított csomagunk sem felel meg az igényeidnek, állítsd össze Te a csomagodat a  TANSZERÁRUHÁZBAN található iskolaszerekből!

„Bárki megtalálhatja azt gyermekének, amire az iskolában szüksége lesz, lehet. Rövid határidő alatt megérkezik.
Különösen az tetszik, hogy saját magam is összerakhatom a csomagot. Hiszen iskolánként és évfolyamonként is változnak a felszerelések. Illetve, amennyiben valamelyik felszerelésből hiány volt, telefonon felkerestek és tájékoztattak és felajánlottak másikat.”
János, Dunaújváros

Mi_van_a_nebulo_tanszercsomagban

1. Osztályos ARANY Lista Video 1. Osztályos EZÜST Lista Video 1. Osztályos BASIC Lista Video 2. Osztályos ARANY Lista Video 2. Osztályos EZÜST Lista Video 2. Osztályos BASIC Lista Video 3. Osztályos ARANY Lista Video 3. Osztályos EZÜST Lista Video 3. Osztályos BASIC Lista Video 4. Osztályos ARANY Lista Video 4. Osztályos Ezüst Lista Video 4. Osztályos BASIC Lista Video 5. Osztályos ARANY Lista Video 5. Osztályos EZÜST Lista Video 5. Osztályos BASIC Lista Video 6. Osztályos ARANY Lista Video 6.Osztályos EZÜST Lista Video 6. Osztályos Basic Lista Video

„Minden nehézségtől, órákig tartó utánajárástól kíméli meg a szülőket, így a megspórolt időt a gyerek(ek)re fordíthatjuk.
Az egész rendelési menettel elégedett vagyok. Nagyon örültem neki, mikor meghallottam, hogy a komplett összeállított csomagot csak meg kell rendelnem és azt még házhoz is szállítják nekem. Ez így is történt és mérhetetlenül jó dolognak tartom, hogy az amúgy is elfoglalt szülőknek nem kell rohangálniuk beszerezni a sok tanszert.”
Erzsébet, Budapest

 Kérek egy csomagot!  Tanszeráruház

Miért a Nebuló Tanszercsomag?

 – mert minden csomagot úgy állítunk össze, mintha a saját gyerekünknek készülne
– mert   Garancianálunk pont azt kapod, amire szükséged van
– mert a kínálatunk éppen elegendő
– mert webáruházunkban könnyű megtalálni a keresett terméket
– mert nekünk minden csomag egyedi és különleges
– mert 100% megelégedettségi garanciát biztosítunk
– mert remek promóciókkal háláljuk meg a vásárlásaidat
– mert nálunk egy közösség része lehetsz

„Én mindenkinek ajánlanám. Ők összeállítják amit kérünk csomagot, nem kell az áruházban órákat keresni, itt megvan minden. Nagyon jó volt, hogy itt rendeltük meg a tanszercsomagot!
Mindennel elégedett voltam. Azt kaptam amit kértem, gyors.”
Éva, Budapest

  Kérek egy csomagot!  Tanszeráruház